Kvällsföreläsning: lär dig mer om den atlantiska stören

linnea_stor_1000pxLinnéa Jägrud med en juvenil atlantstör. Missa inte föreläsningen på Naturkompaniet Sickla, torsdagen den 25:e januari. Foto: Sportfiskarna.

Naturkompaniet Sickla bjuder in till en kväll med våra hav i centrum. Det gröna varumärket Patagonia visar sina två senaste filmer och Sportfiskarnas Linnéa Jägrud bjuder besökarna på en djupdykning i den mytomspunna atlantstören.

Sportfiskarna med Linnéa i spetsen har under senare tid fått en del uppmärksamhet kring projektet Störens återkomst som i korta ordalag handlar om att återinföra den atlantiska stören till Göta älv. Nu får alla som beger sig till Naturkompaniet i Sickla nästa torsdag en fängslande föreläsning om hela störprojektet där Linnéa bjuder på historiska fakta varvat med tankar kring projektets framtid. Förutom Linnéas föredrag kommer Patagonia visa två splitter nya film som dokumenterar dagens situation kring våra hav. Eventet som heter Protect our ocean tillskriver kvällen till de som tagit saken i egna händer och visat oss hur vi kan jobba med, och inte emot våra hav. Tillställningen är kostnadsfri.  

Plats: Naturkompaniet Sickla, Siroccogatan 13 i Nacka.
Tid: Torsdagen den 25 januari klockan 18:00 – 19:30.
För mer information klicka HÄR.

Kategorier: Fiske, Fiske i Stockholm, Region, Region Mitt | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv