Dags för tävling – delta i DM i pimpelfiske och Delsjöpimpeln

abborrpimpel_800
Häng med på pimpeltävling den 28:e januari. DM i pimpelfiske samt Delsjöpimplen avgörs på Stora Delsjön i Göteborg. Foto: Bengt Olsson.

DM i Pimpelfiske och klassiska tävlingen Delsjöpimpeln planeras genomföras nästnästa söndag. Två tävlingar på samma sjö av klassiskt snitt. Anmäl dig på plats, vid Sjölyckan.

Isarna ligger och förhoppningsvis håller de några veckor till för nu är det dags att tävla i pimpelfiske. DM i pimpelfiske är tävlingen för alla som är medlemmar i Sportfiskarna. Tävlingen utspelar sig på Göteborgsvattnet Stora Delsjön och den som vinner sin klass går vidare till SM nästa år. En vinnare i varje lagklass och tre individuella. För dig som är sugen på att medverka i ytterligare en tävling så avgörs klassiska tävling Delsjöpimpeln samtidigt, och i den här tävlingen kan alla medverka. Delsjöpimpeln är en klassiker hos pimpelfiskare i Göteborgsregionen men den har på grund av dåliga förhållanden inte kunnat genomföras på sex hela år. Nu ser isläget bättre ut och arrangören SFK Aktiv hoppas på ett genomförande. (I Delsjöpimpeln krävs inget medlemskap i Sportfiskarna).

Fiskeprylar från Strömwalls sportfiske och presentkort från Frölunda fisk ligger på prisbordet. 

Datum: Söndagen den 28 januari.

Plats: Stora Delsjön.

Tävlingstid: 10:00 – 14:00 (båda tävlingarna).

För specifika frågor kontakta Anders Vanhanen på 0736–919474.

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Tävlingsfiske, Region, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv