Nu öppnar ansökan för Klassdraget pimpel!

DSC_0170

Foto: Sportfiskarna 

Klassdraget ändrar nu form, först ut är pimpelsäsongen! Bland annat är alla skolklasser som deltar i Klassdraget med och tävlar om en klassresa med ett värde av 20 000 kr.

Klassdraget är en av Sportfiskarnas stora satsningar gentemot svensk skola, som sedan 2007 totalt har aktiverat över 180 000 barn och unga. Inför 2024 kommer Klassdraget att ändra form och vi kommer inte längre dela ut spön till alla elever. I stället kommer vi dela ut spön som klubbarna får behålla för kommande aktiviteter. Även pedagoger som gått någon av våra fortbildningar och inte har en klubb i sitt närområde kommer få behålla spöna för kommande aktiviteter. 

Vi smygstartar och börjar med att öppna upp beställningen för pimpelutrustning och anmälan av pimpelaktiviteter. Tillvägagångsättet för att beställa utrustning är nytt och anmälan av aktivitet ser lite annorlunda ut. Det är därför viktigt för de som ska söka att läsa all information om det nya konceptet och hur man gör.

- Genom det nya konceptet kan vi bli både mer miljömässigt- och ekonomiskt hållbara men framför allt ser vi detta som vägen att gå för att långsiktigt kunna växa i antal barn som får delta i Klassdraget. Vårt mål är också att fler föreningar ska genomföra Klassdraget, något vi kommer jobba extra med de kommande åren. Jag tycker det är jätteroligt att få vara med och utveckla detta fantastiska projekt och är helt säker på att detta kommer bli jättebra! – säger Hanna Eriksson, projektledare för Klassdraget. 

För mer information om det nya konceptet samt beställning/anmälan klicka här!
 

Kategorier: Nyheter förstasidan, Region, Region Norr, Förening, Region Mitt | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv