Sportfiskarnas bidrag till Livlinan!

peteröring
Foto: Peter Berggren / Drömmen om en stor havsöring blev verklighet i Nyköpingsån.

Livlinan är ett initiativ där organisationer, företag, betesbyggare och fiskeprofiler i fiskebranschen går samman och auktionerar ut fiskeupplevelser, beten, m.m. till förmån för Barncancerfonden. Sportfiskarnas bidrag är en ovärderlig och unik upplevelse.

Vill du ha möjlighet att fånga en riktigt stor havsöring eller stor lax samtidigt som du bidrar till Barncancerfonden?
Sportfiskarna tillsammans med fiskeguiden Peter Berggren bidrar i årets Livlinan med en heldags exklusivt fiske för två personer med guide i Nyköpingsån.

Vinnarna av auktionen kommer att få fiska ensamma tillsammans med fiskeguiden Peter Berggren på den exklusiva flugfiskesträckan zon 3A i Nyköpingsån där det ofta står stor fisk. Detta är en helt unik chans att fånga ditt livs lax eller havsöring under en hel dag tillsammans med Peter.
Förra året fångades det öringar uppåt 9kg och laxar över 15kg på denna sträcka. "Det här är en möjlighet man inte vill missa. Att få fiska ensam på flugfiskesträckan tillsammans med en erfaren guide är helt unikt." kommenterar Sportfiskarnas Victor Sandberg som är initiativtagare till auktionen.

Peter, som är ett riktigt proffs när det kommer till havsörings- och laxfiske kommer lära er allt om hur man fiskar tvåhandsfluga. "Det ska bli riktigt roligt att få visa upp ån under prime time. Jag har fiskat i Nyköpingsån sedan 90-talet och under de senaste åren har fisket bara blivit bättre och bättre. Att dessutom få bidra till Barncancerfonden känns extra bra." kommenterar fiskeguiden Peter Berggren.
Tid för detta genomförande är förslagsvis i augusti-september men exakt dag för genomförandet bestäms tillsammans med vinnarna och Peter.

"Jag vill passa på och rikta ett stort tack till Livlinan som är ett fantastiskt initiativ." kommenterar Victor Sandberg.

Bidra till Barncancerfonden genom att buda på auktionen här.
 

Kategorier: Nyheter förstasidan, Fiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv