Workshop med Fränstam - bli en bättre gäddfiskare 

franstam-gaddbibeln
Under fyra kvällar i november har du möjlighet att följa med fiskeribiologen och sportfiskaren Tobias Fränstam på en djupdykning i gäddans värld. Foto: Tobias Fränstam.

Dyk ner i gäddfiskets värld med Tobias Fränstam, fiskeribiolog och en av Sveriges främsta sportfiskeprofiler. Lär dig allt om gäddans hemligheter och förbättra dina fisketekniker under ett interaktivt kvällsevent. 

Bli en bättre gäddfiskare med hjälp av expertisen från Tobias Fränstam. Följ med på en resa under ytan och lär dig mer om den fantastiska gäddan. Under fyra höstkvällar i fyra olika städer presenterar Tobias sitt senaste alster "Gäddbibeln" – den kompletta guiden för alla gäddfiskare oavsett förkunskaper. Under kvällen kommer deltagarna att dela upp sig i mindre grupper för att diskutera och lösa olika fiskeutmaningar såsom: vilken plats kan tänkas fiska bäst i denna sjö, eller vad borde storgäddan jaga i detta vattendrag och varför?  

Oavsett om du är nybörjare eller veteran, kommer du att fördjupa dina kunskaper inom fiske om fiskevård och lära dig mer om vilka omgivningsfaktorer som påverkar fisket efter främst gädda.

Efter aktiviteterna finns det möjlighet att köpa boken och få den signerad av Tobias.

Fränstam är på plats i följande städer
Skövde 20/11
Vänersborg 21/11
Göteborg 22/11
Borås 23/11

Evenemanget arrangeras av Studiefrämjandet och Sportfiskarna väst med stöd av Västra Götalandsregionen. För mer information och frågor, kontakta Paavo Väyrynen, Verksamhetsutvecklare på paavo.vayrynen@studieframjandet.se.

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Region, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv