Häng med på höstlovet runtom i Sverige!

Nyhet_800

Foto: Sportfiskarna

Snart är det höstlov! 41 fiskedagar på 25 olika platser runtom i Sverige kommer genomföras under vecka 44. Häng med!

Under vecka 44 är det höstlov i hela Sverige och runtom i landet anordnar Sportfiskarna genom våra regionkontor, distrikt och föreningar massor av roliga fiskeaktiviteter för barn- och unga. Höstlovet är en tid som är perfekt för fiske och kan bjuda på riktigt härliga och spännande fiskeupplevelser. 

Det är en stor variation i aktiviteter i allt från abborre- och gäddfiske från land och båt, till regnbågsfiske och betesbyggnad. Även i år arrangeras det på flera platser lite mer avancerade aktiviteter för juniormedlemmar. I Nyköping kan man få fördjupa sig i olika fiskemetoder i Nyköpingsån, i Pietå kan man få en grundkurs i flugfiske och i Jönköping och Gävle blir det fiske från båt efter abborre och gädda. Självklart finns det också som vanligt prova-på-fisken för de som nyss har börjat fiska.

- Vi vill kunna erbjuda aktiviteter både för de som aldrig fiskat innan och för våra lite mer inbitna fiskare. Vi vill kunna ge en medlemsförmån där man får testa på något nytt eller fördjupa sina fiskekunskaper. Ett höstlov som erbjuder något för alla helt enkelt! – säger Hanna Eriksson, nationellt ungdomsansvarig. 

Tack till alla våra föreningar som arrangerar lovaktiviteter runtom i Sverige och tack till Svenskt Friluftsliv och Svedea som gör våra aktiviteter möjliga genom finansiering. 

Läs hela programmet för höstlovet här

Kategorier: Nyheter förstasidan, Region, Region Syd, Region Mitt , Region Norr | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv