Anmäl dig till årets stora kräftfiskeäventyr
2024

kraftor_judarn_2015_...
Den 7 juni öppnar försäljningen av årets kräftfiskekort. Foto: Bengt Olsson.

Den populära kräftfisketraditionen fortsätter även 2024. Fyra fisketillfällen i två olika sjöar är det som gäller och likt tidigare köper du kräftfiskekorten på iFiske. Fiskekortsförsäljningen börjar fredagen den 7 juni.

Varje år arrangerar Sportfiskarna kräftfiske i stadsnära fiskevatten, en omåttligt populär aktivitet som lockar många att ge sig ut i augustimörkret. Anmälan till kräftfisket sker endast via iFiske, följ DEN HÄR länken. Försäljningen av fiskekorten öppnar den 7 juni och som vanligt ingår lån av sex mjärdar och två håvar, samt agn.

För kräftfiskesäsongen 2024 kan du välja mellan följande datum och sjöar:

•   16 augusti i Delsjöarna

•   23 augusti i Delsjöarna

•   23 augusti i Sisjön

•   30 augusti i Delsjöarna

Sportfiskarna har även tillgång till sex båtar för de som önskar fiska från båt. För att boka en båt, mejla oss på kraftfiske@sportfiskarna.se i samband med din anmälan. Kostnaden är 150 kr/båt och det är först till kvarn som gäller.

Det finns en begränsning av antalet fiskekort till 70 för varje fisketillfälle i Delsjöarna och 40 i Sisjön. Om du har ett giltigt Gula Kortet köpt via iFiske så har du fått ett lösenord i bekräftelsemailet. Ange det erhållna lösenordet så får du 100 kr rabatt! Har du ett fysiskt Gula Kortet så mailar du oss på kraftfiske@sportfiskarna.se för att få lösenordet.

Under fiskedagen tillhandahåller Sportfiskarna all nödvändig utrustning. Dock bör du komma ihåg att ta med egen ficklampa, hink för fångsten och en kniv eller sax för att dela agnet. Minimimåttet för en godkänd kräfta är 10 cm. Och sist men inte minst, kom ihåg att området är ett naturreservat och att eldning bara är tillåten på anvisad plats.

Mer information om kräftfisket finner du på den HÄR sidan.

Välkommen till kräftfisket 2024!

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Region | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv