Visa vad du går för i ditt Gula Kortet-vatten!

gulaligen
Gula Ligan är tävlingen för alla som fiskar i Gula Kortets vatten. 

Gula Kortet är ett av Sveriges mest framgångsrika fiskekort. Kortet täcker hela 60 olika fiskevatten och artrikedomen är stor. Nu får alla som fiskar i Gula Kortet-sjöarna en egen tävling - Gula Ligan.

Gula Ligan är tävlingen för dig som blöter dina krokar i Göteborgsregionens sjöar som inkluderas av Gula Kortet. Du tävlar i tio arter och väljer den fiskemetod som passar dig. När du fångar en fisk tar du en bild på fångsten mot ett mått (måttband, tumstock, mätbräda) och en bild på dig med fångsten. Efter det surfar du in på tävlingssajten, laddar upp bilderna och fyller i alla uppgifter i anmälningsformuläret. Registrera din fångst med mobilen på plats eller gör det hemma vid datorn - valet är ditt.

Det är inte bara längden på fisken som är viktig, utan priser ges även för månadens bästa bild och fångstberättelse - så alla som tävlar har chans att vinna. När tävlingssäsongen är slut den sista december koras vinnarna inom respektive art. Enkelt, kul och spännande, precis som en tävling ska vara.

För mer information om Gula Ligan, följ den HÄR länken.

Kategorier: Fiske, Tävlingsfiske, Region, Region Väst, Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv