Sportfiskarna bjuder in till påsklovsfiske för hela familjen

paskfiske_800
Sportfiskarnas påsklovsträffar är helt kostnadsfria och till för alla som vill testa på fiske. Anmäl din närvaro redan idag. Foto: Mathias Arnham.

Passa på att spendera påsken tillsammans med vänner och familj vid vattnet, för nu får du hänga med Sportfiskarna ut på fiske till både kust och sjö. Säkra din plats kostnadsfritt redan idag.

Påsklovsfisket är en av årets populäraste sammankomster för barn, ungdomar och familjer som vill testa på fiske. Sportfiskarna hänger med och instruerar och bistår med låneutrustning. Du som följer med kan välja med både sött och salt fiske då vi jagar allt från regnbåge, abborre och gädda till havsöring. Alla fisketillfällen är helt kostnadsfria men anmäl dig i förväg så vi vet hur mycket utrustning vi behöver ta med oss ut. Korv bjuder vi på men ta gärna med egen varm dryck då det kan vara lite kyligt vid vattnet.

Alla påsklovsfiskare blir gratis prova-på-medlemmar hos Sportfiskarna och erhåller Sveriges största sportfiskemagasin Svenskt Fiske och andra erbjudanden.

12/4 onsdag: Stora Mölnesjön, kl. 10.00 -14.00. Abborre, Regnbåge. Mötesplats; badplatsen.

13/4 torsdag: Stora Amundön, kl. 10.00 -14.00. Havsöring m.m. Mötesplats; bron.

14/4 fredag: Delsjön i båt, (föranmälan krävs) kl. 10.00 -13.00. Abborre, Gädda, Gös. Mötesplats: Sjölyckan 6.

Anmälan
tove.rosenberg@sportfiskarna.se, tel. 079-079 70 38.
hans.lindqwist@sportfiskarna.se, tel. 0730-74 30 59.

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Region, Ungdom, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv