Inbjudan SM i Hav 3-4 Juni 2023

Inbjudan till Svenskt Mästerskap 2023. Havsfisketävling från egen båt, Mollösund 3-4 Juni.

2023inbjudanSMiHavMo...

Kungsbacka SK, Garmin Sverige AB, FLADEN Fishing, Sportfiskarna m.fl. hälsar alla välkomna till Mollösund och SM i Havsfiske från egen båt 2023.
Ytterligare information kommer under våren på våra SM-Sidor på Sportfiskarna.se, tävlingens egna hemsida Här:

Med ett långt förflutet från tidigt 80-tal är nog Pater Noster Cup (PNC) en av landets äldsta och mest meriterande arttävlingar, som nu dessutom har fått SM-status.Tävlingen går över två dagar med utgångshamn Mollösund. PNC är en teamtävling där besättningen kan består av två till tre personer beroende på båtens storlek.

Antalet besättningar som brukar delta har varierat genom åren, mycket beroende på väder så klart, men normalt sett brukar 15–30 team sluta upp i den vackert belägna hamnen i Mollösund.

Kungsbacka Sportfiskeklubb brukar normalt representeras av 4-6 småbåtsteam och KSK-team har tagit hem vinsten i tävlingen många gånger. Det är en fantastisk vistelse under tävlingsdagarna med mycket bryggsnack och socialt umgänge med likasinnade sportfiskare. Denna tävling är verkligen något vi rekommenderar både för nybörjare och den mer erfarna havsfiskaren.

Varmt välkommen att delta i årets SM !

 

 

 

Kategorier: Tävlingsfiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv