Fullt ös på Sportfiskemässan

sportfiskemassan_202...
Besök Sportfiskarna på Sportfiskemässan. Vi finns vid Stora scenen och vid vår monter nära ingången. Foto: Mathias Arnham.

Sportfiskemässan rullar in på tredje dagen. I Sportfiskarnas monter kan du som besöker oss handla tröjor med fräcka tryck, fajta starka "fiskar" och prata fiske högt och lågt.

Lördagens besökarskara väller in och redan någon timme efter öppning är Älvsjömässans lokaler fyllda till brädden med ivriga besökare, som vill vara med och kicka igång fiskesäsongen 2023. Det kläms och känns på produktnyheter, lyssnas på scenframträdanden och snackas fiske i varje hörn. I Sportfiskarnas monter flockas allt från förskolebarn till seniorer för att köpa tröjor med senaste Ge fan i Våra Vatten-trycken, delta i fiskeskolor eller fajta fiktiva rovfiskar i den omåttligt populära fajtingsimulatorn. 

Har du inte besökt mässan än så har du fortfarande söndagen på dig. Flera intressanta föredrag återstår, än finns det prylar kvar att köpa och har du inte tecknat årets medlemskap så kan du göra det på plats. Varmt välkommen!

Scenprogram och mer info hittar du här.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Miljö, Ge fan i våra vatten, Region, Region Syd, Region Öst, Region Väst, Region Mitt , Region Norr | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv