Ungdomsläger 2023

Abulägret1&2Abus gäddläger i Forshaga. Foto: Sportfiskeakademin Forshaga 

Älskar du att fiska och vill hänga med ut på ett spännande äventyr? Kolla då in våra ungdomsläger som arrangeras under sommaren!

Varje år arrangerar Sportfiskarna i samarbetet med arrangörer ute i landet nationella sportfiskeläger för ungdomar. Vi vill erbjuda en variation av olika läger med olika fisketekniker på olika spännande fiskevatten. Det är allt från havsfiskeläger i Lysekil till gäddfiske i Rävsten och flugfiske på Hökensås. Sportfiskelägret kan bli din bästa upplevelse där du förutom att få fiska på nåra av Sveriges bästa fiskevatten även får vänner för livet. 

- Vi arbetar för att skapa lärorika och spännande upplevelser för våra ungdomar med fiske av högsta klass. Vår förhoppning är att vi ska kunna erbjuda fler läger de kommande åren med en större spridning i vårt avlånga land. - säger Hanna Eriksson, lägeransvarig på Sportfiskarna. 

Hemsidan uppdateras kontinuerligt med information om årets läger, så håll koll! 

Vid frågor går det att kontakta lägeransvarig på Sportfiskarna hanna.eriksson@sportfiskarna.se eller lägeransvariga för lägret ni är intresserade av, kontaktinfo hittas på sidan för respektive läger. 

Mer info och anmälan, klicka här!
 

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Region Väst, Region Mitt , Region Norr | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv