En heldag med sportfiske på Båtmässan

erik_ohlsson_800
Erik Ohlsson från båtföretaget Mojoboats och rockbandet Millencolin är en av föredragshållarna på Båtmässans sportfiskedag. Foto: privat.

Under fredagen den 10 februari uppmärksammar Båtmässan sportfisket. Du som besökare får ta del av intressanta scenframträdanden, toppmoderna sportfiskebåtar, fynda fiskeprylar och umgås med likasinnade.

Sportfisket har alltid haft en säker plats på Båtmässan. Så även i år. Efter två års frånvaro är Båtmässan åter i full gång. Svenska Mässans lokaler har fyllts till bredden med allt från kajaker till monsterbåtar och alla tänkbara tillbehör som hör båtlivet till. Inte minst sportfisket. 

Som besökare får du möta årets nyheter på båt- och tillbehörsfronten, klämma på vårens fiskeprylsnyheter och shoppa fyndvaror. Förutom det som nämnts har vi sportfiskare fått ett helt eget scenprogram med många intressanta föredrag. Så är du intresserad av att lära dig mer om ekolodets nytta för oss sportfiskare, lyssna till Jonas Nordigårds erfarenheter kring havsöringfisket på västkusten eller frossa i moderna sportfiskebåtar tillsammans med rockstjärnan tillika båtentusiasten Erik Ohlson från Mojoboats/Millencolin, så ska du besöka båtmässan på fredag. 

Här har du scenprogrammet i sin helhet:

14:45 - 15:00
Välkommen till Sportfiskarnas dag på Båtmässan!
Medverkande: Bengt Wallin, Passion för IRL AB, Markus Lundgren, Sportfiskarna

15:00 - 15:45
Havsöringfiske i Bohuslän
Medverkande: Jonas Nordigårds, Edgeflyfishing

15:45 - 16:15
Sportfiskare, båtförsäljare, varumärkesdesigner och rockbandsgitarrist!
Medverkande: Erik Ohlsson, Mojoboats AB

16:15 - 16:45
100 000 sjöar, många av dessa är underbara fiskesjöar

16:45 - 17:30
Ekolodet – en framgångsfaktor för lyckat fiske
Medverkande: Bo Hall, Författare

17:30 - 19:00
Unikt forskningsprojekt om blåfenad tonfisk
Medverkande: Tomas Brodin, Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU), Gustav Hellström, Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU), Andreas Sundelöf, Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU).

Läs mer på Båtmässans hemsida.

Kategorier: Region, Region Väst, Fiske, Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv