En kväll med Martin Falklind

martin_turne_2023_80...
Vill du veta mer om vad som hände under inspelningarna av TV-succén Fiskarnas Rike? Boka din plats redan idag. Foto: Maria Ålander.

Sportfiskarna är delarrangör i Martin Falklinds stundande föredragsturné. Är du sugen på att veta mer om vad som hände bakom kulisserna till den prisbelönta naturdokumentären Fiskarnas Rike? Säkra din plats redan idag!

Sportfiskarna tillsammans med lokala sportfiskeklubbar och Studiefrämjandet har nu sytt ihop en ny föredragsturné med naturfilmaren och journalisten Martin Falklind. Martin kommer resa från stad till stad och berätta intressanta anekdoter från inspelningarna till den prisbelönta naturdokumentären Fiskarnas Rike. Här kommer en hälsning:

– Nu är det äntligen dags för en ny föredragsturné. Ska bli riktigt kul att komma och träffa alla er fisk- och naturintresserade vänner runt om i landet. Jag kommer berätta om våra upplevelser och vad vi lärde oss under äventyret med serien Fiskarnas Rike. Vedermödor, glädjeämnen, vad som hänt bakom kulisserna. Och så blir det filmklipp som vi inte visade på TV, summerar Martin. 

Föredragsturné våren 2023

12/2 Lerum

13/2 Göteborg

15/2 Hallstahammar

16/2 Trosa

19/2 Gävle

20/2 Norrtälje

21/2 Täby

23/2 Visby

25/2 Växjö

Här kan du boka biljetter.

 

Kategorier: Region, Region Väst, Fiske, Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv