Flugfiskekväll med Johan Klingberg

klingberg_800
Bocka för onsdagen den 1 februari i almanackan för då kommer flugfiskenestorn Johan Klingberg till stan. Föredrag, fina priser och trevligt umgänge står på schemat. Foto: Privat.

Spännande föredrag av en mästare, lotterier med schyssta priser och trevligt umgänge. Dessutom alldeles gratis. Låter inte det som en bra onsdagskväll i Kungsbacka?

Johan Klingberg har förutom sina 30 år som inspiratör, kastinstruktör, flugbindare och författare arbetar med svensk fiskepress sedan slutet av 80-talet. Under kvällen kommer du att få följa med Johan under en hel flugfiskesäsong. Allt har sin början i öringåarna när de stora bäcksländorna visar sig och öringen bryter vattenytan. Därefter får du ta del av spännande fiskeplatser i såväl Montana, Norrland, Norge och Island. Dessutom kommer Johan bjuda på tips om fisketekniker som ökar dina chanser att fånga en drömöring, oavsett i vilka vatten du fiskar i.

Under kvällen anordnas dessutom ett lotteri med generösa priser från Flugfiskeshopen, Fladen Fishing och Garmin. Specialpriser till juniorer utlovas.

Arrangör: Kungsbacka sportfiskeklubb
Plats: Hålabäckskolans aula i Kungsbacka. 
Tid & datum: Onsdagen den 1 februari, klockan 19:00.
Kostnad: Gratis
Mer information: kungsfiskaren.se

Kategorier: Region, Region Väst, Fiske, Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv