Prisjustering för två av Sportfiskarnas fiskekort i Göteborgsregionen

GösDelsjön4,1kg800pi...
Gös på 4,1 kilo från Stora Delsjön 2021. Foto: Markus Lundgren.

Från och med årsskiftet 2022/2023 gör vi en prisjustering för två av våra många fiskekort i Göteborgsregionen.

Vårt Gula Kortet årskort, som gäller 12 månader från inköpsdatum för hela familjen inkl. ungdomar till och med 19 år som är skrivna på samma adress, höjs med 50 kr till det nya priset 450 kr. Priserna för vecko- och dagskorten lämnas oförändrade. Är du under 16 år får du fiska fritt i alla Gula Kortets vatten bara du förhåller dig till rådande fiskeregler.

Gula Kortet erbjuder fiske i 60 olika fiskevatten i Göteborgsområdet med många spännande fiskemiljöer – allt från djupa kanaler med stadspuls, sjöar i läckra slottsmiljöer till små fristående flugfiskevatten och avskilda skogstjärnar. I tiotalet av dessa vatten sätts det årligen ut regnbåge. I övrigt kan du fiska allt från stora karpar och gammelgäddor till självreproducerande öring, stor abborre, gös och lake på ett och samma kort. I Delsjöarna kan du också hyra båt av Sportfiskarna till riktigt bra pris. Sportfiskarna bedriver också fiskevård i många av Gula Kortets vatten. Givetvis kommer det som vanligt under våren ett riktigt bra erbjudande hem till dig som är medlem i Sportfiskarna och bor i Göteborgsregionen med stor omnejd.

Det andra fiskekortet som höjs är Blå Kortet, fiskekortet för Norra Långevattnet. Detta är vår centrala regnbågssjö som ligger knappt 5 km från Göteborgs centrum. Efter en höjning med 20 kr blir det nya priset 200 kr för ett dagskort. Kostnaden för regnbågsutsättningarna har ökat kraftigt de senaste åren och är huvudanledningen till prishöjningen.

Fiskekorten för Svartedalen, Holmadammen och alla varianter av fiskekort för Säveån lämnas också oförändrade. Fiskekorten kan köpas online på iFiske.se eller i butik (se aktuell lista för övriga försäljningsställen på vår hemsida).

Läs mer om våra olika fiskekort här.

 

Kategorier: Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv