Torbjörn Åslunds minnesstipendium till Christer Jangarve

jangarve-aslunds-sti...Foto: Oscar Trowald / Christer Jangarve flankerad av Thomas Sjöblom från Abu Garcia och Victor Sandberg från Sportfiskarna.

Årets mottagare av Abu Garcias och Sportfiskarnas ungdomsledarstipendium blev Christer Jangarve från SFK Lilla Fiskelyckan i Stockholm.

Summan som är på 20 000 kr tilldelas varje år någon som har gjort betydelsefulla insatser för att barn och ungdomar ska få chansen prova på fiske och fiskeglädje.  
- Christer är så otroligt förtjänt av detta pris. Han har hållit på i så många år och tiotusentals barn har fått fiska i Stockholm genom Christers försorg. Bara i år har fler än 2 000 barn fiskat med Christer under skollov och Klassdraget, sammanfattar Sportfiskarnas nationellt ungdomsansvarige Victor Sandberg.

Christer överraskade på hemmaplan under ett höstlovsfiske på Nedre Rudan. En av de som var på plats var Thomas Sjöblom från Abu Garcia.

- Det känns superkul att få ge Christer priset. Jag har hört talas om i många år och vet att han alltid är aktiv. Det är fantastiskt att få höra om allt han gör.

Christer själv var överraskad och glad.

- Jag har aldrig haft tanken på att jag skulle få det här priset. Jag är lite i chock. 

Kategorier: Ungdom, Förening, Pressrum | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv