Juan blev årets medlem i SFK Magelungen

miska-escobar-ungdom...

Foto: SFK Malungen / Juan och Miska.

Nyligen delade fiskeföreningen SFK Malungen ut ett pris till årets medlem för fina insatser under olika fiskeaktiviteter.

Miska Escobar från fiskeklubben SFK Magelungen är en av eldsjälarna som utvecklar fisket för barn och ungdomar i Farsta. Han har duktiga ungdomsmedlemmar som hjälper till på olika aktiviteter som även jobbar som ungdomsledare hos Sportfiskarna. Han delade nyligen ut ett fint pris i klubben till årets medlem. Miska Escobar skriver på sin instagram, @miskaescobar:

 ”Juan heter han och är en toppenkille och fiskare! Han fiskar på oavsett väder och resultat, en som inte ger upp och visar ett stort intresse för sportfiske! En kille vi kommer se mer av i framtiden! Fiske är till för alla och ett intresse man kan hålla på hela livet.”

De är viktigt att lyfta fram duktiga ungdomar som gör ett bra intryck hos andra och visar vad fiske handlar om. Att de inte alltid handlar om att få störst eller flest fiskar. Utan att det är gemenskapen, intresset för att utvecklas och att vara en förebild för andra som är de viktiga.

Mer bilder från SFK Magelungens verksamhet finns här.

Kategorier: Ungdom, Region Mitt , Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv