Rekordsatsning på Höstlovet

hostlovsfiske-2022-8...Foto: Nicka Hellenberg

Snart är det höstlov! Sportfiskarna rekordsatsar i år med 58 fiskedagar för skollediga barn och ungdomar på 33 olika platser.

Vecka 44 är det höstlov i hela Sverige och runtom i landet anordnar Sportfiskarna genom våra regionkontor, distrikt och föreningar massor av roliga fiskeaktiviteter för barn- och unga. Höstlovet är en tid som är perfekt för fiske och kan bjuda på riktigt härliga och spännande naturupplevelser.

Det är en stor variation i aktiviteter i allt från abborre- och gäddfiske från land och båt, till regnbågsfiske och betesbyggnad. Nytt för i år är att det på flera platser arrangeras lite mer avancerade aktiviteter för juniormedlemmar. På Gotland erbjuds det utvecklingskurs i spinnfiske, i Stockholms skärgård och i Gävle blir det fokus på havsöring och i Jönköping bjuds det på fiske från båt efter gädda och abborre. Självklart finns det också som vanligt prova-på-fisken för de som nyss har börjat fiska.

- Vi vill kunna erbjuda aktiviteter även för våra lite mer inbitna medlemmar och kunna ge en medlemsförmån där man får testa på något nytt eller fördjupa sina fiskekunskaper. I år det verkligen ett lov som erbjuder något för alla, vilket jag tycker är jätteroligt! – säger Hanna Eriksson, nationellt ungdomsansvarig. 

Läs hela programmet med alla aktiviteter här!
 

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Fiske, Fisketips, Förening, Region Syd, Region Öst, Region Väst, Region Mitt , Region Norr, Fiskekort nyheter, Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv