Fortsatt 10% medlemsrabatt på fiske i Norge

mattias-m-torsk-dint...Foto: Henrik Helde / Utanför norska kusten finns det fortfarande gott om stor kusttorsk.

Sportfiskarna och norska researrangören DinTur är överens om ett fortsatt samarbete under 2023. Som medlem har du ett  stort utbud av fiskemöjligheter till medlemspris.

Som medlem har du 10% rabatt på slutbetalningen för boende och båthyra med mera på DinTurs samtliga destinationer i Norge.
Erbjudandet gäller hela säsongen 2023.

Norge har fantastiska fiskemöjligheter i både hav och inlandsvatten. En havsfiskeresa till Norge innebär ofta fångst av både mycket och stor fisk. Arter som man kan fånga är exempelvis: torsk, sej, kolja, bleka, långa, lubb, kungsfisk, rödspätta, havskatt och hälleflundra. I strömmar och sjöar kan du fånga öring, röding, harr, gädda, lax, havsöring och längst i norr ishavsröding.

OBS: på sidan 12–15 i nummer fyra av Svenskt Fiske finns ett havsfiskereportage från en av DinTurs destinationer, Ankaret Brygge i Trøndelag. Ankaret Brygge är ett bra exempel på att det finns något för alla i DinTurs utbud, såväl den initierade havsfiskaren, som kompisgänget eller barnfamiljen kan hitta ett lämpligt resmål med både bra fiske och härliga naturupplevelser.

Läs mer om hur du utnyttjar medlemsrabatten här.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Fiske, Fisketips, Förening, Fiskekort nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv