DM abborre för distrikt Väst 16/10

dmabborre

Häng med på DM i abborre på Sävelången 16/10

Den 16 oktober är det dags för DM i abborre på Sävelången, ett spännande vatten ur tävlingssynpunkt. Starten går från bron strax innan Nääs Slott. DM i abborre för Sportfiskarnas distrikt Väst är en spinnfisketävling där båtlag om 2–3 medlemmar gör upp om vem som får representera distriktet i kommande SM. De fem längsta abborrarna avgör vilket team som vinner. Alla team oavsett hemort kan anmäla sig. Dock kan man endast deltaga i ett distriktsmästerskap.Tävlingen arrangeras av SFK BAFiske i samarbete med sportfiskebutikerna Tajtlajn och Strömvalls. Sista anmälningsdatum är 9 oktober 2022.

DATUM: 2022-10-16
TÄVLINGSTID: 08.00-16.00
ANMÄLNINGAVGIFT:
300 kr per person (betalas vid anmälan och inkluderar fiskekort)
ANMÄLAN:
Maila till mikael.strid@gmail.com och swisha avgift till 0708-553785 (Mikael Strid)

Märk betalningen med teamnamnet. Medlemskap i Sportfiskarna krävs vid anmälan och genomförande av tävlingen. I ditt mail, ange ”Anmälan till DM i abborre” i ämnesraden samt info om:
- Teamnamn

- För-och efternamn för alla deltagare
- Telefonnummer för alla deltagare
- Medlemsnummer Sportfiskarna för alla deltagare

- Lagkapten

När vi tagit emot mail och Swish-betalning får du ett bekräftelsemail om att laget är anmält samt mer detaljerad info och regler. Anmälan är bindande och ingen återbetalning av startavgift sker vid förhinder att komma till start. Vid frågor kontakta tävlingsledare Mikael Strid på mikael.strid@gmail.com eller 0708-553785.

 

Klicka här för nedladdningsbar PDF med tävlingsinfo.
 

Varmt välkomna!

 

 

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Tävlingsfiske, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv