Samla in pengar till Sportfiskarna

fb-insamling-800x600Bild: Sportfiskarna

Nu kan du starta en egen insamling på Facebook till förmån för Sportfiskarna. Det är ett snabbt och enkelt sätt att vara med och bidra till mer fiskevård och aktiviteter från förbundet. Transaktionerna sker via säkra kortbetalningar och Facebook tar inte någon avgift.

Genom att starta en insamling på Facebook gör du en stor insats för vårt framtida arbete. Du kan starta en födelsedagsinsamling i samband med din födelsedag eller en insamling i vårt namn när du vill.
 
Med de pengar vi får in från insamlingar på Facebook kan vi sätta spaden i marken på nya platser och ta ut ännu fler barn till vattnet. Varje krona vi får in går till vår verksamhet för friska vatten och ett hållbart fiske, för alla. Matematiken är enkel, mer pengar in betyder mer fiskevård och aktiviteter ut från förbundet.
 
Det är väldigt enkelt!
Facebook-insamlingar är enkla att starta och det är lätt att ge gåvor. Du startar insamlingen på Sportfiskarnas Facebooksida. Fyll bara i vilket mål du har och hur länge insamlingen skall pågå, sen är du klar. Du kan även döpa din insamling, skriva en egen text om varför du vill samla in pengar och välja din egen omslagsbild. Det finns även en enkel guide att följa på Sportfiskarnas webb.
 
För att du skall lyckas nå så många som möjligt är det viktigt att du bjuder in dina vänner så de ser din insamling och att du sprider den i dina övriga sociala medier. Ett tips är även att ge det första bidraget till insamlingen själv, då visar du att du är engagerad.
 
Ett extra fint sätt att fira din födelsedag
En insamling på Facebook kan du starta när du vill på året. Men varför inte prova en insamling inför din födelsedag och be dina vänner om bidrag till insamlingen som en extra gåva. På så sätt kan din dag hjälpa till att bidra till mer fiskevård och fiskeglädje för kommande generationer. Visst är det bra?

Läs mer här: Insamling på Facebook.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Förening, Fiskekort nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv