Välkomna på fiskepremiärer i Svartedalen & Norra Långevattnet 2022!

regnbage-mellansjonl...
Välkommen på premiärfiske! Foto: Sportfiskarna.

Lördag den 9 april 2022 har vi fiskepremiärer för regnbågsfisket i Svartedalen och Norra Långevattnet (Blå Kortet) i Göteborg.

Från kl 08.00 är vi på plats vid Mörtevatten i Svartedalen och säljer fiskekort (kostnad 200 kr). Vill ni lösa kort på plats fungerar även kontanter då mobilmottagningen är dålig i reservatet. Vi har även försäljning av fiskekort (kostnad 180 kr) vid Norra Långevattnet och det sker vid sjöns norra del ovanför parkeringen. Fisket är stängt i Svartedalen från torsdag den 7 april fram till öppningen på lördag 9 april och i Norra Långevattnet är det stängt under fredagen den 8 april.

Vi har en tävling för största spinn- respektive flugfiskefångade regnbåge och priserna sponsras av Strömwalls/Tajtlajn. Fisken ska vägas in före klockan 13.00 vid Mörtevatten och i Norra Långevattnet vid norra delen av sjön. Fiskekort berättigar till fångst av två laxartade fiskar. Fisketid i Svartedalen för dagskort: april t.o.m. sept. kl. 05.00 till 01.00 påföljande dag. Övriga året 06.00-21.00. I Norra Långevattnet under april-september berättigar dagskort till fiske hela dygnet, från 00.00 till 24.00. Under övriga året från 06.00 till 21.00.

Läs mer om våra fiskevatten i Göteborgsregionen här.

 

Kategorier: Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv