Välkomna på havsöringsdag 12 april!

havsoringjunior_800Foto: Nicka Hellenberg

Sportfiskarna på Gotland och Jaktia Visby bjuder tillsammans med leverantörer från ledande sportfiskevarumärken in till en dag på kusten där vi sätter havsöringsfisket i fokus!

Upplägget är en enklare kurs där både ungdomar och vuxna får möjlighet att prova på och utveckla sina kunskaper. Dagen är indelad i tre pass - två för ungdomar och ett för vuxna och äldre juniorer. Ta chansen och häng med på denna exklusiva dag som dessutom är helt kostnadsfri! Antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller. 
Obs! Endast föranmälan.

10.00 – 12.00 och 12.30 – 14.30 (endast juniorer 12–16 år): Genomgång av grundläggande kunskaper med fokus på spinnfiske efter havsöring på kusten. Inkl. ca 1,5 timmes fiske där möjlighet även finns att testa lite nyheter på marknaden! Vadarbyxor finns att låna men vi uppmanar alla som har egna vadarbyxor att ta med sig. Tidigare kunskaper och erfarenhet av fiske med spinnspö krävs. 

12.30 – 14.30 (vuxna och juniorer från 16 år och uppåt): Introduktion till flugfiske och kastkurs med Niklaus Bauer från Vision! Medtag egna vadarbyxor.

Plats: Parkeringen vid pensionat Snäckan (Klintehamn)

Anmälan och frågor: joakim.lyander@sportfiskarna.se.

Ange namn och vilket pass du vill delta. Om du är junior ange även ålder och skostorlek om du vill låna vadarbyxor.
Anmäl dig senast torsdag 7 april.

Kategorier: Region Öst, Ungdom, Fiske, Fisketips | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv