Medlemsexklusivt: Havsöringskväll i Göteborg 30 mars

Robin2Flera skickliga öringfiskare kommer att medverka under kvällen och ge dig tips, idéer, utbyta erfarenheter och byta favoritflugor med dig! Foto: Robin Kanthe.

Sportfiskarna kommer att satsa än mer på våra medlemmar framöver. Därför lanserar vi nu medlemsexklusiva aktiviteter och vi kommer även att ha klubbexklusiva aktiviteter för våra föreningar i framtiden.

Först ut är en havsöringskväll på vårt regionkontor i Göteborg, Sjölyckan. Två dagar innan havsöringspremiären träffas vi för en fullspäckad kväll med öringen i fokus.

Anmälan: Anmäl intresse och om du har några allergier eller specialkost till hans.lindqwist@sportfiskarna.se
Var: Sjölyckan 6, Sportfiskarnas Regionkontor i Delsjöområdet Göteborg
När: Onsdagen den 30 mars 18:00-21:00

Två dagar innan öringpremiären på Västkusten bjuder Sportfiskarna in sina medlemmar till en exklusiv kväll om havsöringsfiske. Medverkande öringfiskare: Peter Alexandersson, Andreas Larsson, Martin Lindström, Michael Seeberg, William Essén och Robin Kanthe. Kvällens konferencier är Sportfiskarnas Hans Lindqwist.

- träffa duktiga öringfiskare
- lär dig flugbindning för öring
- byt favoritflugor med andra
- lär dig flugfiske- spinnfiske- och metetips för öringen
- få tips om var när och hur du fångar havsöring
- mat, dryck och filmvisning ingår

Det är ett begränsat antal platser (30 stycken) och endast föranmälan. Vi bjuder på tilltugg och filmkväll. Alla deltagare ombeds ta med minst 10 av era favoritflugor att byta ut med experterna eller varandra, men det är inget krav. Eventet är gratis, men du måste vara medlem i Sportfiskarna och först till kvarn med föranmälan gäller!

 

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv