Sportfiskarna satsar på fiskefilm

MicrosoftTeams-image...Foto: Tobias Valter

Sportfiskarnas kan nu presentera de  första filmerna av vår egen youtubare Tobias Valter som framöver kommer att producera en massa härliga fiskefilmer för vår Youtube-kanal. I första filmerna bjuds bland annat på konkreta tips på storabborre och lyxig utemat.

Tack vare utökat bidrag från Svenskt Friluftsliv kan förbundet nu satsa för att öka intresset för fiske. Tobias har en bakgrund som digital designer med inriktning på webb. Han driver i dagsläget en egen youtubekanal under namnet “Strul Fishing” där han gör olika tackelvideos och rena fiskevloggar. Utöver sin familj så är det fisket som är hans stora passion i livet. Vi ställde två frågor till vår nya medarbetare:

Vad ska man fokusera på filmmässigt om man vill inspirera fler att fiska mer?
Tillgängligheten. I många fall kan det verka som att man behöver de dyraste och senaste prylarna för att komma i gång. Men så är ju inte fallet. Ta en sådan enkel sak som att sätta sig på en brygga en ljummen sommarkväll och meta abborre till exempel. Helt fantastiskt och så som många av oss startat sin sportfiskeresa. 

Vad fiskar du helst själv? 
På senare tid har jag fastnat mer och mer för abborrfisket. Det roliga med just det är alla olika tekniker som du kan koppla till det för att bli mer effektiv i ditt fiske. Man blir aldrig helt fullärd.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Fiske, Fisketips, Pressrum, Fiskekort nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv