Välkomna på sportlovsfiske landet runt

isfiskebild-sportlov...Foto: Sportfiskarna / Omkring 2000 barn kommer att få komma ut på fiske och friluftsliv.

Nu är äntligen sportloven i gång. Under fyra veckor kommer Sportfiskarna arrangera mer än 50 lovfiskedagar på 30 olika orter runtom i Sverige. Genom klubbar och regionkontor kommer vi ge uppemot 2000 barn chansen att uppleva framför allt pimpelfiske och vinterburet friluftsliv. 

Först ut är västra Sverige. Aktiviteter arrangeras just nu på både is, öppna vatten samt med betesbyggnad inomhus. Genom Sportfiskarnas tillväxt i regionkontor uppe i norr tillsammans med våra anslutna föreningar är spridningen på fiskeaktiviteterna i Sverige stor under Sportlovet.  I Göteborg och Jönköping är aktiviteterna i full gång och nästa vecka drar lovet i gång även i Skåne och Kronobergs län med aktiviteter. Övriga Sverige följer under vecka 9 och 10.

- Vinterfisket är något som ligger många av oss varmt om hjärtat. Våra föreningar och regionkontor arbetar varje år för att kunna genomföra roliga och innehållsrika aktiviteter ute på isen. Det är roligt att se så många föreningar som varje år är med och arrangerar - sammanfattar Sportfiskarnas nationellt ungdomsansvarige Hanna Eriksson.

OBS: Anslutna klubbar som ännu inte har sökt pengar, men som har sportlovsaktiviteter planerade, uppmuntras alltjämt att söka medel från aktivitetsbidraget. 

Hela sportlovsprogrammet finner du här.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Fiske, Fisketips, Förening, Region Syd, Region Öst, Region Väst, Region Mitt , Region Norr, Fiskekort nyheter, Fiske i Göteborg, Fiske i Stockholm, Fiske i Värmland, Fiske i Malmö | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv