Vill du jobba med medlemsservice?

nackros-800Foto: Sportfiskarna / Sök tjänsten snarast då sista datum är 9 januari.

Sportfiskarna söker ny medarbetare till huvudkontoret med fokus medlemsservice. Tjänsten är på deltid i fyra månader med möjlighet till förlängning. Sista ansökningsdag är 9 januari.

Bli en del av Sportfiskarnas hjärta och arbeta med medlemsservice direkt mot 69 000 medlemmar och över 400 föreningar. Tillsammans med kollegorna på avdelningen för medlem och främjande blir du en del av ett engagerat team som arbetar med medlemmar, föreningar, nationell ungdomsverksamhet och förbundets tävlingsverksamhet.
In och sök tjänsten redan idag då ansökningstiden är kort och tillträdet omgående!

Kort om tjänsten:
Vi söker nu en driven kollega till medlemsservice på Sportfiskarna. Har du en stark kommunikativ förmåga och är professionell i ditt bemötande? Är du dessutom en god lyssnare och vill arbeta med support i en roll med många olika kontaktytor? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sportfiskarna söker en ny kollega med god servicekänsla till medlemsenheten på huvudkontoret i Bromma. Detta är en extra förstärkning till förbundets medlemsservice i ca 4 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter
Som anställd på Avdelningen för medlem och främjande ingår du i en engagerad arbetsgrupp som arbetar nära medlemmar, föreningar och kollegor. Med särskild inriktning på medlemsservice har du en bred och rolig roll där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera inkommande medlemsärenden på mejl och via telefon, ha kontakt med föreningar och agera stöd löpande frågor på avdelningen. Du arbetar via mejl, telefon och i CRM-system. Tjänsten är placerad på förbundets huvudkontor i Bromma, Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig med gymnasial utbildning och gärna med erfarenhet från servicearbete samt god systemvana. Då tjänsten innebär mycket medlemskontakt ser vi att du har god social förmåga, är service-minded, noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Du bör ha goda kunskaper i Officepaketet.
Som person är du en god lyssnare med stark servicekänsla. Du är van att kommunicera via såväl telefon som mejl och kan ta egna initiativ. Vi ser det som en självklarhet att du har ett professionellt bemötande oavsett ärende och att du är prestigelös. Har du dessutom ett personligt natur- och fiskeintresse – då har du hittat hem!

Ansökan
En avgörande framgångsfaktor för varje organisation är att tillgodogöra sig människors olikheter. Därför strävar vi på Sportfiskarna efter mångfald i våra tillsättningar. För bästa hantering av din ansökan ber vi dig registrera ditt CV och personliga brev i samband med ansökan. Då urval och intervjuer sker löpande och tillträdet är omgående önskar vi din ansökan snarast.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du varmt välkommen att kontakta Henrik Helde, chef Avdelningen för medlem och främjande. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mejl utifrån GDPR, ansök därför här via ansökningsformuläret.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Kategorier: Nyheter förstasidan, Förening, Region Mitt , Fiskekort nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv