Calle Andersson mottog stipendium på tävlingsmötet

tavlingsstipendie-20...Foto: Henrik Helde / Från vänster: Calle Andersson och Kim Sahlström.

Som avslutning på Tävlingsmötet presenterades mottagaren av ett tävlingsstipendium för viktiga insatser för tävlingsfisket åren 2019-2020.

Lördagen 13 november genomfördes 2020 års tävlingsmöte. Ett möte som på grund av pandemin fått skjutas upp ett år framåt i tiden. Som avslutning på dagen så skulle Kim Sahlström, mannen bakom tävlingen Sverigegäddan, dela ut ett stipendium på 15.000 kronor till någon som under åren 2019-2020 gjort viktiga insatser för tävlingsfisket. Pengar som Kim valt att skänka från sina tävlingar 2020 till detta stipendium. Fem mycket starka kandidater nominerades och av dessa valdes alltså Calle Andersson ut som mottagare av den dåvarande tävlingskommittén i okt 2020. Det blev en mycket positiv avslutning på en lång dag när valet av mottagare av stipendiet nu avslöjades. De kraftiga applåderna var ett tydligt bevis på att Calle var en värdig vinnare.

Även Kim Sahlström fick applåder när man informerades om att årets två tävlingar inbringat över 90.000 kronor till Sportfiskarnas ungdomsverksamhet.

Kategorier: Tävlingsfiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv