Delta i vår medlemsundersökning

medlemsundersokning-...Bild: Sportfiskarna / Vi lottar även ut fina priser bland deltagarna.

Sportfiskarna genomför nu vår stora årliga medlemsundersökning. Dina svar och synpunkter som medlem är viktiga för oss då de hjälper oss att bli bättre.

Omkring 26 000 medlemmar har nu fått enkäten skickad till sin epost via vårt nyhetsbrev. Det är en enkel enkät med 15 frågor som ska ta mindre än 5 minuter att besvara.

I enkäten vill vi veta bland annat mer om din syn på vårt arbete och samtidigt skaffa oss en bättre bild av hur ditt fiske ser ut. När du svarar på enkäten har du möjlighet att lämna din epost för att vara med i en utlottning av exklusiva priser från Abu Garcia och Didrikson. Vi kommer att lotta fram sex vinnare bland dem som svarat innan 20/11.

Har du inte fått vår enkät? Kontrollera först om den har hamnat i skräpposten. Ligger den inte där kan du skicka din mailadress tillsammans med ditt medlemsnummer till: info@sportfiskarna.se.
Då får du en länk till medlemsundersökningen och missar inte heller framtida utskick från oss. Kan du inte ditt medlemsnummer så finns det tillsammans med adressen på baksidan av ditt senaste nummer av Svenskt Fiske!

Sportfiskarna vill rikta ett stort tack på förhand till alla er som svarar på undersökningen!

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv