Höstlovsfiske i Göteborg!

bergsjon
Sillfisket kan stundtals vara riktigt bra så här års inne i Göteborg och regnbågen är på hugget i det svalare vattnet. Foto: Hans Lindqwist.

Alla lovlediga barn och familjer är välkomna på Sportfiskarnas höstlovsaktiviteter i Göteborg. Förutom Göteborren som går av stapeln på lördag den 30/10 så erbjuder vi regnbågsfiske i ett par sjöar och en fiskedag i Jubileumsparken.

Så här ser vårt schema ut för höstlovet:

Lördag 30/10 Göteborren, abborrtävling i centrala Göteborg, mer info här.
Tisdag 2/11 Prova på sillfiske och bottenmete i Jubileumsparken 10:00-14:00
Onsdag 3/11 Prova på regnbågsfiske i Bergsjön 10:00-14:00
Torsdag 4/11 Prova på regnbågsfiske i Härlanda tjärn 10:00-14:00

Alla aktiviteter är gratis!

Vi kommer att ha en grill igång på lovfiskena så man kan ta med sig korv att grilla. Det finns utrustningar att låna på plats, men man får gärna ha med sig eget fiskespö då det finns begränsat antal lånespön. Ta gärna med ett sittunderlag, egen fika och dricka! För frågor kontakta hans.lindqwist@sportfiskarna.se

Välkomna!

 

Satsningen en del av Friluftslivets år

2021 är Friluftslivets år och under parollen ”Luften är fri” samlas massor av friluftsorganisationer för att få ut så många som möjligt i naturen. Självklart är sportfisket med på satsningen. Fiske har alltid varit en väldigt populär aktivitet i Sverige, men under pandemin har intresset i det närmaste exploderat. Som förbund vill vi att så många som möjligt ska få reda på det vi redan vet, att sportfiske är det roligaste som finns.

Luften_ar_fri-logo-R...

 

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fisketips, Fiske i Göteborg, Region, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv