Fiskeutmaning för juniorer till helgen!

00streetFoto: Peter Danielsson, Axel Larsson med en abborre från helgens fiske i Göteborg!

Till helgen lottar Sportfiskarna Väst ut tre haspelset bland de juniormedlemmar som fångar och rapporterar in en fisk från lördagen eller söndagen. Detta är en ersättning för Sportfiskets dag som utgår för andra året i rad på grund av Corona.

Fisken kan vara fångad varsomhelst och vara hur stor eller liten som helst så länge den är fångad i helgen och du som rapporterar är junior och medlem i Sportfiskarna i Väst.

Tre heta fisketips!

1. Centrala Göteborg har just nu ett riktigt bra abborrfiske men stimmen drar runt och det kan löna sig att flytta på sig om det inte nappar direkt. Fiska med jigg eller mask.

2. Havet, det nappar väldigt mycket i havet just nu. Snultror, smörbultar och annan småfisk hugger direkt på en liten räkbit med en liten krok intill kanten. Åker man ut med båt är det gott om makrill.

3. Insjöar, i Göteborg är det gratis för alla upp till 16 år att fiska i 58 olika vatten. Mete med mask ger ofta en hel del abborrar. Vill ni ha tips om vilka sjöar som är bra just nu så hör av er till Sportfiskarnas personal eller fråga i närmsta fiskebutik.

Alla fångster rapporteras till hans.lindqwist@sportfiskarna.se

För mer information om fiske i Göteborg och på västkusten kolla in vår facebook grupp. Sportfiskarna regionkontor Väst eller ring vårt kontor 031-401740. 

Det arrangeras aktiviteter i Göteborg nästan varje vecka, sök på BAfiske på facebook eller följ med Sportfiskarna på Streetfiske varje måndag och onsdag hela september. 

Skitfiske!

 

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fisketips, Fiske i Göteborg, Region, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv