Bra fiske på fiskeskolan i Göteborg!

oliwerochfranswebEn av flera fina gösar som fångades under första fiskeskolaveckan i Göteborg i sommar. Foto: Gustav Nyström.

En av totalt sju fiskelovsveckor under sommaren i Göteborg är avklarad och fisket var mycket bra i Delsjön med många fina gösar, abborrar och gäddor upp.

Under sju veckors tid arrangeras fiskeskolor i och kring Göteborg för sommarlovslediga barn. Göteborgs Stad, Sportfiskarna Distrikt Väst och Svenskt friluftsliv är några av finansiärerna. Totalt kommer runt 220 barn att fiska med Sportfiskarnas ungdomsledare och personal i Göteborg under sommaren 2021. 

Första veckan är redan avklarad och det blev fisk till samtliga 30 barn som deltog. Gös upp till 4 kilo, gädda över 5 kilo och fina abborrar, öringar och regnbågar syntes bland fångsterna i sjöarna i Delsjöområdet.

Fiskeskolorna är en återkommande aktivitet i Göteborg som funnits i många år och det är otroligt populärt, så alla veckorna är fullbokade sedan länge. 

Sportfiskarna har även fiskeaktiviteter för barn under hösten såsom streetfiske, tjejfiske, Göteborren, Sportfiskets dag och lovfiske. Håll utkik!

 

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv