Sökes: erfaren projektledare till fiskevården i Stockholm

maskin1-1000
Foto: Bengt Olsson / Tjänsten innebär mycket praktisk fiskevård, exempelvis med restaurering av vattendrag. 

Är du en erfaren vattenvårdare och drömmer om att arbeta för en organisation där passionen för fiske, fiskevård och levande vattenmiljöer genomsyrar arbetet? Sportfiskarna förlänger nu ansökningstiden för tjänsten som erfaren projektledare till fiskevårdsverksamheten i Region Mitt: ansök senast 19 september.

Förbundet söker nu en erfaren projektledare till fiskevårdsverksamheten i Region Mitt. Regionens arbete spänner från åtgärder på kusten till Mälardalens slättlandskap och Bergslagens vattendrag. Vi återskapar våtmarker (”gäddfabriker”), river vandringshinder, bygger fiskvägar och restaurerar lekmiljöer. Målet är att förbättra bestånden av rovfiskar längs ostkusten såväl som att återskapa friska vatten och starka fiskbestånd i inlandets sjöar och vattendrag.

Du kommer i din roll att ha en samordnande funktion men även arbeta självständigt i konkreta projekt med projekteringar, myndighetskontakter och praktiskt genomförande av åtgärder. Vi söker dig som gillar att ta stort ansvar och kan se större sammanhang, men som trivs lika bra med elfiskestaven i handen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och förlagd till Sportfiskarnas kontor i Stockholm. Ansökan bestående av personligt brev och CV tas emot via e-post: jobb@sportfiskarna.se.
Ange ”Projektledare Region Mitt 2021” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är nu 19 september 2021. Urval till intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast. Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om tjänsten här via länken

Kategorier: Nyheter förstasidan, Miljö, Rovfiskprojekten, Region Mitt | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv