Distrikt Sportfiskarna Väst kallar till årsmöte

Sportfiskarna Väst avhåller distriktets årsmöte onsdagen den 17 mars 2021, samtliga direktanslutna medlemmar och ett ombud från varje till distriktet ansluten klubb/förening kallas härmed till årsmötet.

Mötet kommer att genomföras digitalt med start kl. 18.00 på Zoom, länk för inloggning kommer att skickas ut i samband med en individuell kallelse. På grund av att mötet genomförs digitalt krävs denna gång en föranmälan via e-post sportfiskarnavast@gmail.com senast den 16 mars (dagen innan mötet), för att vi ska kunna förbereda utskick av möteslänk till korrekt epost-adress.

 

Rösträtt vid distriktsårsmötet har endast individuellt anslutna (direktanslutna) medlemmar vilka har sin hemadress inom distriktets upptagningsområde – d.v.s. före detta Göteborgs och Bohus län plus Kungsbacka kommun, samt de som har distriktstillhörighet i Sportfiskarna Väst, beviljad av förbundet. Varje förening/klubb har en röst och föreningens ombud måste vara individuellt ansluten till förbundet för att kunna utöva rösträtten. Detta innebär att ett föreningsombud har två röster, en röst för klubben och en röst för sig själv.

 

OBS! Såväl klubbavgiften som medlemsavgiften skall vara betald för att få delta och rösta på årsmötet. Röstning med fullmakt för annan medlem är inte tillåtet.

 

Välkomna!
Styrelsen Sportfiskarna Väst

 

Kategorier: Fiske i Göteborg, Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv