Fiska på Gula Kortet för 1 kr/dag under hela sportlovet!

fiskeutmaningen_spor...
Nu är det pimpelläge! Foto: Pär Lindberg / Mats Palm

Under 2021 är det Friluftslivets år. Som en del i denna satsning erbjuder Sportfiskarna nu fiskekortet Gula Kortet för endast 1 kr/dag hela sportlovet vecka 7!

Sportlovet är här och massor av barn och ungdomar och föräldrar har en spännande vecka framför sig. 2021 är Friluftslivets år och under parollen ”Luften är fri” samlas massor av friluftsorganisationer för att få ut så många som möjligt i naturen. Självklart är sportfisket med på satsningen. Med den fantastiska vinter vi har nu är pimpelfisket en aktivitet som lockar många. Har du aldrig provat förut så är det hög tid nu! För att ge så många som möjligt chansen att komma ut och fiska under sportloven så erbjuder vi nu fiskekort för 1 kr på Gula kortets vatten.

- Start lördag 13/2 till och med söndag 21/2.
- Barn och ungdomar 0-16 år fiskar alltid gratis.
- 17 år och äldre ska lösa fiskekort.

Fiskekort löser ni här: www.fiskekort.se/gulakortet/

OBS! Erbjudandena ovan gäller enbart under utsatta datum och endast för fiskekort köpta via fiskekort.se

Guide till allt du behöver veta om Gula Kortets sjöar hittar du här.

Stora regnbågutsättningar!
Du har väl inte missat att vi släppt i flera hundra kilo regnbåge i följande sjöar: Härlanda tjärn, Bergsjön, Sisjön och Stora Mölnesjön.

Uppmaning/utmaning
Sportfiskarna uppmanar och utmanar alla er vana sportfiskare: Bjud med någon som inte är lika van som er ut på fiske. Ta med någon nybörjare ut och bli en inspiratör. Det kan vara ett syskon, en förälder, bästa kompisen eller grannen. Vem som helst egentligen. Vi som älskar sportfisket vill ju gärna att fler ska få uppleva och prova på det som vi redan vet: att fiske är det roligaste som finns! 

Tänk på säkerheten!
Isar kan vara förrädiska, särskilt om det ligger snö på isen som gör det svårt att se svaga partier. Var noga med att ta på dig isdubbarna innan du går ut på isen och kontrollera isen under förflyttningar. Och du, fiska aldrig ensam! Det är inte bara säkrare med en kompis, det är mycket roligare också.

Läs mer om issäkerhet här: www.issakerhet.se

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fiske i Göteborg, Region Väst, Fisketips | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv