Sportfiskarna söker en digital specialist

havsoringspremiar_fr...
Kurvan pekar uppåt för sportfisket. Nu växer vi ytterligare. Foto: Sportfiskarna

Är du genuint intresserad av digital kommunikation och konverteringar? Då är du kanske den specialist som vi söker.

Nu erbjuder vi en spännande och utvecklande roll i en organisation på stark frammarsch. Hos oss får du som digital specialist möjlighet att arbeta med något du verkligen brinner för - självständigt och med konkreta resultat som följd. På Sportfiskarna bidrar du med din specialistkompetens i arbetet för ett hållbart fiske i friska vatten – för alla.

Hos oss kommer du framförallt att utveckla och ansvara för driften av sociala kanaler som Facebook, Instagram och YouTube, driva trafik till samtliga Sportfiskarnas webbplatser och skapa innehåll; text, bild, film till alla Sportfiskarnas kommunikationskanaler.

Vi söker dig som är genuint intresserad av kommunikation och konverteringar. Du är en person som vet hur man skapar engagerande innehåll, med både foto och rörlig bild och du håller dig uppdaterad på nya tekniska lösningar och sociala medier och följer löpande utvecklingen på de olika plattformarna.

Du har också förståelse för betydelsen av ideellt engagemang och ett intresse för natur och friluftsliv.

Tjänsten är placerad på kommunikationsavdelningen på huvudkontoret i Bromma. Vid din sida har du 60 natur- och friluftsintresserade kollegor på 11 kontor i landet. 

Läs mer under Lediga tjänster. Välkommen med din ansökan!

 

 

Kategorier: Nyheter förstasidan, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv