Sportfiskarna lanserar nytt fiskekort i Uppsala län

trehorningen_gadda_8...Foto: Nikolas Hjelmdal / Gädda fångad under provfiske i sjön Trehörningen där man även kan hyra båt.

Lagom till höstlovet lanseras Sportfiskarnas nya Uppsalakort som ger tillgång till fiske i ett 10-tal sjöar i Uppsala län. Välkomna att prova fiskelyckan på våra vatten!

Fiska allt från gädda och abborre till björkna, ruda och sutare och andra fiskar i såväl lättillgängliga som i ensligt liggande naturvatten. Listan med sjöar kommer att utökas efterhand då Sportfiskarnas ambition är att kontinuerligt knyta nya vatten till kortet i syfte att öka tillgängligheten till bra och väl förvaltade fiskevatten i Uppsala län.

Klicka här för att läsa mer om kortet -och se vilka vatten som ingår.

Fiskekorten säljs endast digitalt via Fiskekort.se. Uppsalakortet finns som 24-timmarskort för 50 kr, sjudagarskort för 150 kr samt årskort för 350 kr. Årskortet gäller i 365 dagar från inköpstillfället. Men du som är upp till 19 år fiskar gratis på Uppsalakortets vatten.

Köper man fiskekortet före årsskiftet så får man dessutom tillgång till fiske i alla de vatten som ingår i Sportfiskekortet (cirka 40-talet vatten) fram till och med april 2021.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Fiske, Fisketips, Fiske i Stockholm, Region Mitt , Pressrum | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv