Rösta på Sivan Jansson som årets eldsjäl

sivan-jansson-arets-...
Foto: Folkspel

Hjälp till att rösta fram fiskeklubben Fjällornas ordförande Sivan Jansson som är nominerad som Årets Eldsjäl 2021 i kategorin hälsa.

Sivan Jansson har varit mycket starkt engagerad i Fjällorna sedan 2003 då hon bildade föreningen. Sedan Sivan fick en stroke 2011 sprider och förespråkar hon fiske som behandlingsmetod för strokepatienter och för människor med utmattningssymptom.

– Fiske ger rekreation. Många lever i dag ett hektiskt liv där man behöver ladda sina batterier för att orka med vardagen. Fiske är bra avkoppling och får stressnivån i kroppen att sjunka. Det är i dessa tider dessutom Corona-vänligt att vara ute i naturen med lite avstånd mellan varandra, säger hon.

Sivan Jansson var tidigare även anställd på Sportfiskarna med att främja fiskeintresset hos kvinnor och andra grupper som är mindre representerade inom sportfisket. På Sportfiskarnas kongress 2018 tilldelades hon förbundets högsta utmärkelse i guld för sitt mångåriga engagemang för kvinnors fiske.

Rösta på Sivan här

och läs mer om hennes nominering här

Om Fjällorna:

Fjällorna har i dag över 240 medlemmar och det finns 15 lokalavdelningar på olika orter i landet. Fjällorna är ett nätverk där fiskeintresserade kvinnor kan finna nya fiskekompisar. Föreningen arbetar för att få fler kvinnor att börja fiska och ge medlemmarna möjlighet till utveckling. Fjällorna arrangerar bland annat fiskeresor, kurser, föreläsningar, träffar och seminarier.
Läs mer om Fjällorna här.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Fiske, Fisketips, Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv