Häng med på SM i flugfiske 2020

flugask2_800
Foto: Sportfiskarna

Välkomna på SM i flugfiske som arrangeras av SFK Atletfiskarna i Hallstahammar/Surahammar den 2–4 oktober 2020.

Tävlingsvattnen är Kolbäcksgropen (båtfiske) och Sörqvarnsforsen (strömfiske) i Hallstahammars kommun samt Ljusvattnet (landfiske) i Surahammars kommun.
Anmälan sker genom att betala startavgiften på 800 kr på SFK Atletfiskarnas Bankgiro 883-6918 SFK. Vid inbetalning Märk: namn och telefonnummer. De första 30 anmälda erhåller en plats och därefter erhåller man plats som reserv. Sista anmälningsdag är måndag 28 september.

Samlingen för de tävlande är Åsby hotell Hallstahammar.
Bokning av rum på Åsby hotell sker via: 0220-212 00
alternativt Skantzö bad och camping: 0220-243 05.

Livesändning: ”Tävlingen kan komma att filmas och tävlingsresultat och reportage kan komma att publiceras på Sportfiskarnas hemsida och i vår medlemstidning Svenskt Fiske, det kan komma finnas en fotograf/filmare på plats som dokumenterar tävlingen. Genom att du anmäler dig till tävlingen så godkänner du att bilder, även rörliga bilder som tas på dig under tävlingsdagen, får användas för publicering i följande av Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund Sportfiskarnas kommunikationskanaler: webbplats, sociala medier samt tryckt material (skrifter, rapporter och dylikt infomaterial).  Bilderna får även användas av andra parter som rapporterar om Sportfiskarnas verksamhet.  Bilderna kommer aldrig att säljas i kommersiellt syfte. Vill du veta med om vår personuppgiftspolicy hittar du den här.

Ytterligare information kontakta: Rolf Mylleri, 070–2099727, rolf.myllari@telia.com

Kategorier: Tävlingsfiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv