Sportfiskarna söker en IT-ansvarig

bilder_gbg/Fiskebäck...

Vill du ha en nyckelroll i en organisation på stark frammarsch? Driva utvecklingen mot nya digitala arbetssätt? Brinner du för fiske? Då har vi kanske ett jobb för dig!

Sportfiskarna söker nu en IT-ansvarig. Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll i en organisation på stark frammarsch. Hos oss får du möjlighet att arbeta med något du verkligen brinner för - självständigt och med konkreta resultat som följd.

Vi söker dig som är genuint intresserad av IT i ett brett perspektiv och som har stort eget driv. Du tycker om att bygga kontaktnät och vet hur man jobbar med relationsbyggande kommunikation. Du har förståelse för betydelsen av ideellt engagemang och har ett intresse för natur och friluftsliv.

Som IT-ansvarig på Sportfiskarna ansvarar du för att upprätthålla den dagliga IT-verksamheten och säkerställa uppfyllandet av definierade IT-förmågor. Det innebär operativt ansvar för utveckling och drift av IT-miljön samt övergripande ansvar och ägandeskap av processer och arbetssätt, kriterier och ramverk samt uppföljning av IT. Som IT-ansvarig har du ett tätt samarbete med verksamheten och leverantörer för att säkerställa att rätt krav ställs på befintlig och ny IT. Du är även tekniskt ansvarig för Sportfiskarnas IT-miljö.

I rekryteringen samarbetar vi med Experis. Läs mer om tjänsten och ansök på länken HÄR.

Kategorier: Nyheter förstasidan | Taggar: |

Nyhetsarkiv