Sedvanlig succé för Sportfiskarnas sommarfiskeskola i Göteborg

BildDantesommarfiske...
Dante och Isak med storabborre från Stora Delsjön. Foto: Sportfiskarna.

Sportfiskarnas populära sommarfiskeskola i Göteborg har just avverkat sommarens andra fiskevecka, och fångsterna är imponerande.

Sommarfiskeskolan uppe vid Sportfiskarnas Göteborgskontor vid Stora Delsjön har nu avverkat andra veckan i strålande solsken. Även denna veckan lyckades Sportfiskarnas duktiga ungdomsledare guida så att alla barn fick både fisk och olika fisketekniker. Många fina fiskar har landats och precis som vanligt är sommarfisket från båt med fokus på abborre i Stora Delsjön mycket framgångsrikt. På bilden ser ni ungdomsledare Isak och mästerfiskare Dante med en av många fina abborrar från de senaste två veckornas fiske. Toppfisken är på fantastiska 1,5 kilo, med mängder av abborre i riktigt fin storlek. Lika imponerande är att fiskeskolan under förra veckan lyckades fånga och varsamt återutsatta en gädda på grymma 117 cm!

Fiskeskolan rullar på fler veckor under sommaren och många barn fångar under dessa veckor sin allra första fisk. Sportfiskarnas sommarfiskeskola sker i samarbete med och finansieringsstöd av Sportfiskarna distrikt Väst, Göteborgs stad och Västra Götalandsregionen.

Läs mer om båtuthyrningen och fisket i Stora Delsjön samt Gula Kortet här.

 

 

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fiske i Göteborg, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv