Välkomna på höstlovfiske i Skåne

abborre-malmoe-800
Foto: Sportfiskarna

Under årets höstlov arrangerar Sportfiskarna region syd ett roligt höstlovsfiske under fyra dagar på fyra orter runt om i Skåne.

Under veckan kommer vi att fiska i Malmö, Lomma, Markaryd och höstens nya ort Kristianstad med fiske i Helge å. Fisket i den södra delen av vår region kommer främst inrikta sig på att fånga de abborrar som varje höst söker sig till våra åar och kanaler. Fisket i Markaryd och Kristianstad inriktar sig på olika metemetoder.
Vi kommer som vanligt stå för utlåning av all nödvändig utrustning och kommer även bjuda på grillad korv och fika. Under aktiviteterna kommer också duktiga ungdomsledare finnas på plats för att hjälpa till.

Vid fiskeaktiviteterna erbjuds även barnen ett kostnadsfritt prova på-medlemskap i Sportfiskarna vilket öppnar möjligheten till att bland annat börja samla på fiskemärken och att åka på spännande läger. Som medlem blir man dessutom olycksfallsförsäkrad under allt fiske och stödjer det viktiga fiskevårdsarbetet i landet.
De öppna aktiviteterna riktar sig till barn och unga med familjer och passar lika bra för dig som vill vässa dina fiskekunskaper eller aldrig har fiskat innan.

Större grupper får gärna anmäla sig i förväg till: julius.jarving.ohlsson@sportfiskarna.se

Datum och plats:
28/10 kl. 10-14 vid Getesjöns badplats i Markaryd
29/10 kl. 10-14 vid kanalhuset vid Helge å, Kristianstad
30/10 kl. 10-14 bakom biblioteket i Lomma, Höje å.
31/10 kl. 10-14 Malmö kanal vid trampbåtsbryggan.

Vid frågor kontakta: Julius Jarving Ohlsson, 070-020 90 55, julius.jarving.ohlsson@sportfiskarna.se

Kategorier: Ungdom, Fiske i Malmö | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv