Rekord för Sportfiskarnas Höstlovsfiske

hostlovsfiske_2017_8...
Foto: Christer Jangarve / Fiskelycka vid sjön Nedre Rudan med föreningen SFK Lilla Fiskelyckan.
Höstlovsveckans fiskeaktiviteter är nu summerade med glädjande resultat – totalt har över 1200 barn och unga fått testa på sportfiske spritt över hela Sverige.

Trots delvis svåra förutsättningar med bistert väder, påtvingad flytt av fiskevatten och inte alltid helt nappvillig fisk så överträffar årets deltagarantal fjolårets.

-Trots att vädret har varierat med regn och hård vind har engagemanget hos våra klubbar och distrikt varit högt och de gör allt för att höja barnens fiskelycka. Även Sportfiskarnas ungdomsansvariga har gjort ett fantastiskt jobb på våra regionkontor, berättar projektledaren Julius Jarving Ohlsson.

De klubbar och distrikt som gjort höstlovsfisket möjligt är Skånedistriktet, Kronobergdistriktet, Mälardalens Tävlingsfiskare i Köping, SFK Lilla Fiskelyckan i Haninge, Grycksbo Fiskeklubb i Dalarna, Storöringen i Timrå samt Storfiskarna i Örnsköldsvik.

Utan de lokala föreningarnas engagemang hade inte Höstlovsfisket varit möjligt och förbundet vill rikta ett stort tack till alla de ledare och organisatörer som tar av sin lediga tid för att förgylla barnens höstlov med fiske.

Mer info: Julius Jarving Ohlsson, 0700-20 90 55, julius.jarving.ohlsson@sportfiskarna.se

Kategorier: Ungdom, Fiske i Göteborg, Fiske i Stockholm, Fiske i Värmland, Fiske i Malmö, Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv