Kom och fiska med oss!

Här på ungdomssidorna har vi samlat information för dig som är ung och fiskeintresserad. Varje år arrangerar Sportfiskarna massor av egna fiskeaktiviteter på olika platser. Du kan exempelvis träffa nya fiskekompisar och fiska och pyssla med fiskegrejor i en lokal fiskeförening.  Du som har fyllt 13 år kan varje år åka på ett 20-tal olika fiskeläger. Genom projektet "Börja fiska" kan man låna en fiskeutrustning över sommaren och bli gratis medlem i Sportfiskarna. Under höstlovet v 44 arrangerar förbundet även Höstlovsfiske landet runt. Vi tipsar även om var i Sverige man kan fiska gratis. Kom och fiska med oss!

AKTUELLT

 • Fira Sportlov med Sportfiskarna!

  Sportlovet är nu i full gång runt om i Sverige. I år storsatsar Sportfiskarna på att sportlovet ska bli ett riktigt spännande fiskelov för tusentals skollediga barn.
  Läs mer >>
 • Sveriges mesta fisk

  Under ett års tid har Sportfiskarna följt Sveriges mesta fisk - abborren. Resultatet blev en fantastisk fiskefilm som du nu kan se på Youtube.
  Läs mer >>
 • Ett lyckat sportlov!

  Så var sportlovsfisket över för den här gången. Totalt 150 personer deltog på årets tre dagar där Bergsjön var den plats som var mest välbesökt med ett 60-tal glada deltagare i alla åldrar. Bergsjön l...
  Läs mer >>
 • Isläget i Göteborg påverkar Sportlovsfisket

  Efter mätning blir det isfiske på Bergsjön och Stora Mölnesjön. Tisdagens aktivitet på Härlanda tjärn ställs in på grund av dålig is och i stället erbjuds fiske i Sannegårdshamnen. Läs mer i nyheten.
  Läs mer >>
 • Välkomna på sportlovsfiske i Göteborg!

  Nästa vecka arrangerar Sportfiskarna tre dagars öppna aktiviteter för alla lovlediga att komma och testa på sportfiske.
  Läs mer >>