Utbildningsmaterial

Sportfiskarna erbjuder utbildningsmaterial för ungdomsledare i våra anslutna föreningar. Framförallt ett större inspirationsmaterial – ”Fiska med barn och ungdomar” – ett 132 sidors kompendium bestående av mer än 50 artiklar med fokus på ungdomsverksamhet i en fiskeförening. Antalet artikelförfattare är många och representerar en blandning av föreningsprofiler, betesbyggare, sportfiskeskribenter och förbundspersonal.

Fiska med barn och ungdomar

Det omfångsrika kompendiet består av tre huvudsakliga kapitel: Allmänna tips och tankar kring ungdomsverksamhet, tillverkning av fiskeprylar i ungdomsverksamhet samt ett kapitel med blandade fisketips från Svenskt Fiske. Kompendiet är tänkt som en uppslagsrik idébank snarare än en trycksak som du läser från pärm till pärm. Anslutna föreningar kan beställa kompendiet längre ner på denna sida.

I formuläret nedan kan våra anslutna föreningar även beställa Klassdraget-kompendium, Klassdraget-kepsar, Info-flyers om Sportfiskarna, DVD-boxar Klingberg, om prova-på-medlemserbjudnaden för juniorer. Alla dessa beställningar görs kostnadsfritt till de klubbadresser som förbundet har registrerade på vår hemsida.

powered by Typeform