Kom och fiska med oss!

Här på ungdomssidorna har vi samlat information för dig som är ung och fiskeintresserad. Varje år arrangerar Sportfiskarna massor av egna fiskeaktiviteter på olika platser. Du kan exempelvis träffa nya fiskekompisar och fiska och pyssla med fiskegrejor i en lokal fiskeförening.  Du som har fyllt 13 år kan varje år åka på ett 20-tal olika fiskeläger. Genom projektet "Börja fiska" kan man låna en fiskeutrustning över sommaren och bli gratis medlem i Sportfiskarna. Under höstlovet v 44 arrangerar förbundet även Höstlovsfiske landet runt. Vi tipsar även om var i Sverige man kan fiska gratis. Kom och fiska med oss!

AKTUELLT

 • Fiskelov i Skåne i sommar!

  I sommar anordnar Sportfiskarna i syd totalt fem fiskelovsveckor runt om i hela Skåne! Från Bromölla i norra Skåne till Malmö nere i söder och totalt 21 dagar fyllda med spänning och fiskeglädje! Fisk...
  Läs mer >>
 • 150 glada barn!

  Efter drygt två veckors fiskande har över 150 barn skickat in sina fiskebilder och berättelser till Artjakten! En av dem är Linnea Nilsson som fångat flera olika sorters fiskar, bland annat denna vack...
  Läs mer >>
 • Välkommen på sommarlovsfiske i Värmdö kommun!

  Den 17-18/7 anordnar Sportfiskarna dagläger i Gustavsberg för barn i åldrarna 9-15 år. Aktiviteten är helt gratis och vi finns på plats med all nödvändig utrustning, lunch och fika.
  Läs mer >>
 • Sommar-street i Malmö med Sportfiskarna

  Det efterlängtade sommarlovet är snart här och det vill Sportfiskarna fira med nya spännande fiskeäventyr i Malmö!
  Läs mer >>
 • Över 100 deltagare första veckan!

  Nu är sommarens roligaste fisketävling, Artjakten, en vecka gammal och vi har redan 100 deltagare! Men det är inte för sent för dig som är under 16 år att vinna en Hi-Lo wobbler från Abu Garcia!
  Läs mer >>