Juniorkampen

Juniorkampen är ett fiskeäventyr för dig mellan 10-16 år, där du har chans att få följa med erfarna guider ut vattnet i en magisk fisketävling. Tävlingen filmas av Freewater Pictures och sänds på YouTube. Många söker - fyra blir utvalda. Är du sportfiskeintresserad så är detta verkligen tävlingen för dig!

Säsong 1

Under två vackra dagar i maj 2020 spelades de första avsnitten av Juniorkampen in på det kända fiskevattnet Lake Sibbo i Södermanland. Emilia från Linköping, Max från Falun, Leo från Klagshamn och Mikaela från Ronneby fick uppleva mycket av vad fiske innebär under dagarna på vattnet. Till sin hjälp hade de proffsiga fiskeguider. Linnea, Tove, Peter och Jean kämpade lika hårt som juniorerna. Utmaningen var att fånga de tre olika arterna abborre, gädda och gös. Och sedan mäta längd på fiskarna.Vinnaren prydde omslaget till Svenskt Fiskes första nummer 2021. Grattis Leo! Hur det gick till när Leo kämpade sig fram till segern? Ja, det kan du se i de tre avsnitten som nu ligger på Sportfiskarnas YouTubekanal. Kom ihåg att prenumerera på kanalen så att du inte missar några kommande serier eller andra roliga och spännande klipp.

Sportfiskarna arbetar hela tiden för att öka medlemsvärdet. Det ska vara lätt och självklart att vara medlem för den som gillar fiske. Juniorkampen är en av många möjligheter som följer med juniormedlemskapet.

Ansökan

För att ha en chans att komma med i Juniorkampen så krävs det att du har ett brinnande intresse för sportfiske, är mellan 10-16 år och medlem i Sportfiskarna. Tyvärr har vi på grund av svårigheter att planera till följd av pandemin varit tvungna att skjuta på säsong II till 2022. Träna, ladda och håll utkik i våra kanaler till dess!

Juniorkampen presenteras i samarbete med Didriksons