VINN HELA 50,000 KR ATT KÖPA FISKEGREJER FÖR PÅ DOGGER.SE!

Bli medlem eller förnya ditt medlemskap senast 1 april för din chans att vinna.

För dig som vill vara med i utlottningen och inte har ett medlemskap: 

Bli medlem genom att klicka här!

Du som redan har ett medlemskap kan läsa nedan hur du säkrar din lott.

 

Är det du som vinner?

Alla som är medlemmar 1 april har chansen att vinna ett presentkort på hela 50,000 kr på Dogger.se!

Redan medlem?

Du som är medlem och har betalat medlemsavgiften för 2024 senast 1 april har chans att vinna. Inbetalningskortet med medlemsavgiften för 2024 skickades ut för leverans runt den 22 februari. Använder du Kivra kommer avin i din digitala brevlåda där. 


Även medlemmar i medlemsklubbarna är med i utlottningen. Medlemmarna ska då vara aktiverade i medlemsregistret för 2024 senast 1 april av klubbens administratör. 

Har du redan betalat avgiften för medlemsåret 2024 eller betalar din avgift via autogiro, är du naturligtvis också med i utlottningen!
 

Inte medlem ännu?

Alla som anmäler sig som nya medlemmar och betalar medlemsavgiften senast 1 april deltar i utlottningen. Se till att du är medlem!

Bli medlem nu - Klicka här!

 

Vinnaren presenteras i Svenskt Fiske nr2 2024 samt på Sportfiskarna.se den 26 april.

 

Stort tack till Dogger som har gjort denna utlottning möjlig!

Gå in på www.dogger.se redan nu för att se vad du skulle köpa för 50,000 kr. Sök bland flera tusen olika produkter inom sportfiske, outdoor och båttilbehör. 

"För mig så har Sportfiskarna alltid varit en otroligt viktig del i arbetet som sker både inom branschen men också utanför. Det känns därför extra roligt för oss att fördjupa vårt samarbete med Sportfiskarna under 2024. Lycka till i utlottningen så ser vi fram emot ett kul och inspirerande fiskeår tillsammans!" 

- Emil Wallunger, vd Dogger