Ungdomsledarutbildningar 

Sportfiskarna genomför varje år åtminstone en nationell fysisk ungdomsledarutbildning. Från och med 2022 erbjuder vi också digitala on-demand-ledarutbildningar med fokus på ungdomsverksamhet. Utbildningarna är framtagna för er som bedriver ungdomsverksamhet i någon av våra anslutna föreningar eller som vill starta upp en sådan. Ni som ännu inte är medlem i en klubb och vill gå förbundets ungdomsledarutbildning kan också anmäla er. Medlemskap i Sportfiskarna är ett krav.

Nationell ungdomsledarutbildning 2023

Varje år arrangerar Sportfiskarna sin nationella ungdomsledarutbildning. Det är en helg laddad med innehåll som kan hjälpa er förening att komma igång - eller utveckla - er ungdomsverksamhet. Anmälningsavgiften är 500 kr. I denna ingår boende och mat. Förbundet bidrar till reseersättning. Mer info om plats och datum kommer under våren. 

Digital grundkurs

Under hela 2023 kommer förbundet erbjuda en kostnadsfri digital ledarutbildning. Det kommer att en vara en on-demand-utbildning där ni gör momenten när det passar er. Kursen kommer att innehålla en rad olika lektioner med fokus de möjligheter som förbundet erbjuder våra föreningar, en rad övningar kopplat till vårt kursmaterial "Fiska med barn och ungdomar" samt en betesbyggarkurs i tre delar med Claes "Svartzonker" Claesson. Anmälan kan ni göra nedan.

När ni framöver ska logga in på vår utbildningsplattform klickar ni här.

Har ni frågor? Kontakta utbildning@sportfiskarna.se

 
powered by Typeform